2013年2月26日星期二

du kan høyborg passe uten å gjøre idretten gjennom handling nike free run 2 mens

nike sko smilte og sa: "at dossier til datteren av landet godt ser bra ut, og de kan være hovedsakelig kvinnelige, til marskalk, sluttet seg til hæren, hæren, divisjon, ned til den ordinære kavaleri og infanteri, nesten alle kvinnelige, menn i militære saker er absolutt spiller Imidlertid er DPRK og inn i tredje senior berører mann offiser, er den sivile tjenesten ned ikke begrenset til offisielle, militære attache absolutt grense. "

"Veldig smart faktisk, krig og datter av landet, men mennene har generelt Lianxiangxiyu hjertet det, hvordan å kjempe denne kampen?" Tenk på hundretusener av skjønnhet sverm menn vike, og det? Det var fantastisk.nike norge nikket og sa: "Regulus naboer Nanle og Nord-Vietnam, men dessverre er disse to landene, og vår dype feide, hvis du vil ha dem til å sende tropper er vanskelig, er datter av landet annerledes, den ene, datter av landet og Regulus faktorer ingen nag, og det sjelden sterk utenlandsk krig, de militære styrker, hvis de bidra til å løse problemet, må være i stand til å berolige krigen tidlig. "

"Alene kan vi ikke vinne den? Evil Emperor de sende tropper bare Shichuwuming den, Puyuma fars død, selv om vi må bære noe av ansvaret ligger det meste av ansvaret med ham denne keiseren virkelig er skamløs når Gaoyang vanlig så mange mennesker, under oppsyn, tap, han også navnet på far troppene, som egentlig ikke når keiseren så frekt? "ferdig setningen, nike free run pause, og så ut til å føle seg litt språk problem, bærer pupillen i øyet å se forbi Regulus Che svakt smil uttrykk, vanligvis slik en latter, kvasi-ikke en god ting, så nike raskt rettet seg selv: "Jeg beklager, igjen, glemmer du keiser" faktisk er han også ganske frekk, men hun Fufei liker.

没有评论:

发表评论