2013年9月6日星期五

www.shoxskove.com nike shox sko gre420

Mirror Lake ligger vest for byen Yingkou elektroniske kommandoen sentre,nike shox, radar og kommunikasjon soldater opptatt non -stop, luftskip radar og radardata fra bilen hele tiden i den elektroniske kommandosentralen for analyse og bearbeiding på datamaskinen, og deretter, en koordinat stadig via telefonlinjer, kommunisert til hver emplacement, gunners longchamp stadig hørt i henhold til elektronisk datasenter, ryddig gjennomføring av sikte og skyte. Bo Tao rasende havet, brann. I løpet av den japanske sprint, en båt landing craft brast i flammer, skinte den originale svart hav som en dag generelt, ikke mange landingsfartøy sank etter å ha blitt skutt, som en brann i en kiste som flyter i vannet, den omkringliggende havoverflaten opplyst.

Om en avdeling av den japanske hæren,nike shox sko, døde i dette angrepet, sank en tredjedel sammen med landing håndverket til bunns med resten av folket om bord på skipet, og til slutt i himmelen av skudd i nærheten av stranden. Strand topp skyting hull i for å åpne fortet, en tǐngtǐng Universal maskingevær, samt lette maskingevær tatt fra den japanske, stikker ut fra hver skyting hull, justere havet og strendene krysset. Bare landing håndverket av tiden på stranden, kom sandblåsing over skarpe lyden av en haug med bluss brølte inn i himmelen, en blek mellom himmel og jord.

Med angrepet ordren kom,nike shox norge, den generelle formål maskingevær lyden av stoff rive problemet, faller tett skall generelt som regn festning bakken, klirrende krasj, en fremtredende en av snuten brann pisk, intensiv bullet liker regn vanligvis treffer havet, splash splash, et stykke som djevler som hvetehøsten hell i kaldt sjøvann. Skjell falt hele tiden, feide tette kuler havet ! Det kan sies, er det en helt blodigste, mest hensynsløse massakre !

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论