2013年9月3日星期二

www.shoxskove.com nike free run jxc202

Men selv i vanskelige omstendigheter, men dagen ikke svekke moralen til gress mye, på flere fronter, dekket med håndgranater festet til lansere et selvmordsangrep djevler og stikke noen få soldater, billige nike shox hylende kjempet tanker og stormet en pansrede kjøretøyer, og noen slu liggende på bakken later til å være død, og andre stridsvogner og pansrede kjøretøyer ropte slagord hørtes nær kroppen når eksplosiver. Dette har vært psykisk forberedt på en Jiajun soldater mot forsvarte ikke redd for å dø hvis den gale hunden kastet seg djevler og pinne soldater skyte, la nike free nær.

Folk som bor på slagmarken, ikke har råd til å tenke på sin nike shox ting, liv og død så nær, stønner skudd, flydd kuler og granatsplinter virvlende, til enhver tid kan raskt ende av livet, hvis du vil leve til å se sola i morgen, er det nødvendig å operere raskere enn motstanderen, Genghen ! En Jiajun menn med en god psykologisk kvalitet til trening og kamp- herdet, gjør japanerne ikke gi noen frist for å gjøre full bruk av stridsvogner og pansrede stridsvogner god beskyttelse og mobilitet Xing, air max 90 en bo ansikt annen Bø til fortsette å påvirke Japanese fremsatt gjentatte ganger fronter.

På denne har en bygning mellom En Jiajun soldater forhånd snike å bore inn i Princess Iron Fan magen som Monkey King,nike free, fortsetter å finne sine mål av interesse, nådeløst mot fienden. Til dette punktet, har den japanske kommandanten Jiro Fujita Maos tillit blitt rystet, siden ødeleggelsen av motstanderen høy effektivitet, under kommando av tropper inn i utmattet tilstand. Slu fiende, ikke i brigaden kom før forsvant, er avhengig av en rekke terreng, noe som gir en dødelig slag garnison og vaktstyrke, et stort imperium krigere fra ulike snarer, tok feller og gruver hans liv.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论