2014年4月13日星期日

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp sunglasses vqhr

Sindsdien is de Xinhua Gate vervangen Xiyuan deur naar de hoofdingang van Zhongnanhai. Sindsdien is het gebruikt als de Noordelijke Zhongnanhai overheid kantoor aan de president en de premier. Na de Nationalistische regering de hoofdstad verplaatst naar Nanjing,ray ban wayfarer, Zhongnanhai als park open voor het publiek. Na 1949, buurtbewoner zggcd Zhongnanhai werd het Centraal Comite en de zhrmghg Raad van State en een aantal staatsleiders te leven, werden veel oude gebouwen gesloopt of gerenoveerd. Controleer Zhongnanhai meestal belangrijke leiders. Daarom Zhongnanhai werd zhrmghg hooggeplaatste regeringsfunctionarissen zeiden namens.

Fengzeyuan gebouwd naar sunglasses het bewind van keizer Kangxi in het Noorden Yingtai,ray ban zonnebrillen, de twee sets van de binnenplaats - stijl gebouw. Aantal hectare padie park dat jaar, Keizer Yongzheng regeren in overeenstemming met de regels die na de datum van de eerste jaarlijkse midden van de lente naar hier komen om te spelen Hai gaan Xiannongtan pro - grondbewerking landbouw. Het hoofdgebouw is aan het vergrijzen Fengzeyuan binnen de kerk, aan de oostelijke kant van Juxiangshuwu is de voormalige residentie van de president. Zhongnanhai, de president, de heer Lee is het hoofd van de 1e kantoor, secretaresse Lin plotseling kwam berichten dat : Voorzitter, Lang leve de groep Albatron. De heer Lee zei gelukkig.

Voorzitter Lee kreeg meteen op en zei : Elder, je gaat zitten ! Vervolgens het bos secretaresse, zei: Kobayashi, een kopje thee te Albatron oudsten. Na zitten Albatron werkelijkheid, vraagt ​​de heer Lee : Elder, de R land DJ gebeurtenissen, hoe denk je dat ? R ray ban aviator Huaxia Guo zei dat het land, het was de draak groep actie? Albatron echte Zhengrong zei : Voorzitter, Pindao kan u verzekeren dat op geen enkele wijze is de draak groep moet doen. Op de satellietfoto oogpunt, het is een krachtige krachtige monsters, en Altman. Maar R ray ban aviator Chinese nationale beschuldigd worden gepleegd, moeten niet ongegrond, volgens onbevestigde berichten, R Staten Fuji Sengen Shrine van het paleis van de hogepriester voor zijn dood, zei dat als China is ray ban aviator Pindao denken kunnen er verspreid reparatie Huaxia Guo om wraak te nemen een beetje.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论