2013年7月26日星期五

www.nikefreerunoutl.com nike free herre iec442

Zhao Ji lo: Du er ikke hva Caomin, du er kongen av Chitose Song dyrt, men også jeg fosterbror, fremtiden, og jeg har ikke for uncommunicative opp! Wu Zhi lyttet mens forvirret, omtåket utseende er svært fornøyd med Zhao Ji, også se på Zhao Ji ved siden av sin søster smil, i hjertet at dette til slutt hvordan, nike free run som våknet hvordan Chitose ble kongen av ? nike free Ikke fortsatt drømmer. Tenker og bitter om hans lår såret, smerten umiddelbart hoppe av tennene sammen.

Fortsatt forvirret Wu Zhi ristet på hodet, munnen på veien: nike sko ingen far og mor, nike shoes og heller ikke arvinger, bare en kone hjemme...... Zhao Ji trodde han sa nei far og mor er avdøde foreldre ha slått, sukk en kanal: opprinnelsen og nike free at du skriver ned navnene, jeg sendte Rites Hao skjenket det. Wu Zhi tilfeldig: nike free vet ikke...... Snakker av disse kommer til å forstå, raskt lukket munnen. Zhao Ji og Li Shishi trodde han glede dumt, fremmede smil, er det ikke lenger blir spurt, casually chattet.

Wu Zhi Selv om noen hundre år er uvitende typer, men mer enn et par hundre års erfaring i dette, men heller ingen liten sak, invertert og Zhao Ji Kan ordningen med ting, noen av visningene er å gjøre Zhao Ji dyp beundring for Li Shishi ikke hjelpe le Vei: Det er ikke rart at tidligere always skryte nike free nike free Dette yngre bror, og faktisk litt innsikt. Li Shishi smiler uten et ord. Zhao Ji venstre, Wu Zhi sjansen til å spørre hva, hvordan han er her, og så hva tiggeren, og det å komme med sin egen partner i Kaifeng borte og så videre.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论